LIJSTENMAKERIJ: VAN SCHILDERIJ TOT FOTO INLIJSTEN EN NOG VEEL MEER......

Als lijstenmakerij leveren wij maatwerk. Elke lijst wordt in eigen atelier gemaakt. Bij inlijsten is het belangrijk dat dit met zorg en de juiste materialen gebeurt. Op de eerste plaats moet de lijst het object naar een hoger niveau tillen. Het geheel moet ook passen in de ruimte waar u het werk wilt ophangen. In onze lijstenmakerij adviseren wij u dus op meerdere vlakken. Wij hebben al veel diverse objecten ingelijst. Als ambachtelijke lijstenmaker kunnen wij elke uitdaging aan!
Wie wij zijn? Dat leest u op de pagina ‘Over onze lijstenmakerij‘.

Lijstenmakerij Heijen Decor Nederweert Eind
prinsenstreek inlijsten, lijstenmakerij Heijnen Decor

Wat wilt u laten inlijsten?

Heeft u ook een dierbaar of kostbaar object dat u graag wilt voorzien van een mooie lijst? Wij adviseren u graag over de opties en mogelijkheden die er zijn voor het inlijsten van een schilderij, foto of een ander object. In onze lijstenmakerij hebben wij 750 lijstenmonsters en profielen in diverse prijsklassen waaruit u kunt kiezen. Alle lijsten worden in eigen werkplaats gemonteerd!

Schilderij inlijsten?

U wilt een schilderij inlijsten? Voor een lijst op maat kunt u het beste naar een professionele lijstenmaker gaan. Het voordeel is dat u niet van standaardmaten voor lijsten afhankelijk bent.
De lijstenmaker zorgt er ook voor dat u een op maat gesneden passe-partout krijgt, als u dat wenst of als het object dit vraagt.
Op deze manier zorgt de passe-partout zowel voor bescherming als voor verfraaiing van het object. Uiteraard leveren wij ook het bijpassende glas.

Frans Heijnen_de Moeet
Foto_Alexey_Torbeef_baroklijst

Welke lijst laat uw kunstwerk stralen?

Ons assortiment omvat lijsten van gerenommeerde leveranciers. 
U bent van harte welkom om ze te komen bekijken. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Als u object meeneemt, dan kunnen wij direct een passend advies geven Ă©n de kosten voor het inlijsten berekenen. Uiteindelijk krijgt u een kant-en-klare lijst mee naar huis die u direct kunt ophangen.

Passe-partout erbij?

Passe-partouts voegen een heel eigen sfeer toe. De kleur doet natuurlijk veel, maar ook de breedte en de wijze waarop het passe-partout wordt gesneden. U kunt kiezen tussen diverse materialen en structuren. Wij snijden elke passe-partout uit zuurvrije kwaliteit karton, zodat uw schilderij, tekening of foto beter is beschermd in de loop van de tijd!

Er zijn verschillende mogelijkheden zoals een dubbele passe-partout of een passe-partout met meerdere uitsneden. Weet u niet wat het beste past bij het object en/of de lijst? Dan zijn wij er om u te adviseren!

Inlijst voorbeelden

Wij lijsten schilderijen, foto’s, prenten, posters en alle andere speciale objecten in.

Bezoek ons

Onze openingstijden zijn:

Donderdag en vrijdag van 10:00 - 18:00 uur.
Zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.
Andere dagen zijn wij open op afspraak!