Schilderijen.

In onze collectie hebben we schilderijen van o.a. Henry Brand, Jochem de Graaf, Twan van de Ven en Frans Heijnen. We hebben een aantal schilderijen op voorraad in onze galerie, deze zijn ook verkrijgbaar in de webshop.  De kunstwerken uit onze galerie zijn gratis op zicht mee te nemen. Ook ligt er in onze galerie een catalogus waarin verschillende soorten schilderwerken, metaalobjecten en glaskunsten te zien zijn. 

Schilderijen - verkoop

Henry Brand

De werken van Henry Brand zijn bekend om zijn stadsgezichten en bloemstillevens. 
Brand werkt met olieverf en paletmes. 

Jochem de Graaf.

Jochem de Graaf is bekend om zijn geschilderde bloemen en abstracte mensen.
Hij gebruikt voornamelijk verdikkingspasta om in op het doek reliëf te brengen met behulp van een plamuurmes, dik penseel en een spatel.

Twan van de Ven

De schilderkunst van Twan van de Ven is bekend om zijn organische vormen en een vlotte streek. Hij werkt met olieverf op een linnen doek. In zijn werken zijn verschillende technieken te zien waarbij hij heeft geëxperimenteerd met kleur en composities.

Frans Heijnen

De oprichter van onze lijstenmakerij was ook lange tijd kunstschilder. Tijdens zijn schilderlessen experimenteerde Frans Heijnen graag met verschillende soorten technieken. De meeste geschilderde kunstwerken realiseerde hij met olieverf.

Overige schilderijen uit catalogus

Bezoek ons

Onze openingstijden zijn:

Donderdag en vrijdag van 10:00 - 18:00 uur.
Zaterdag van 10.00 - 16.00 uur.
Andere dagen zijn wij open op afspraak!